Országjárásra indult az MSZP, a „kibeszélőket” keményen büntetni fogják, és hamarosan bemutatják az árnyékkormányt – Harangozó Tamás a Hír TV Newsroom vendége volt.

1 heteMEGOSZTÁS
Harangozó Tamás

A gyógyulás útján nagyon szép lépés a mai Orbáni nyilatkozat, de ne felejtsük el, hogy két héttel ezelőtt még Horthyt éltette - mondta a képviselő Rónai Egon műsorában. 

4 heteMEGOSZTÁS
Újdonságokkal rukkol elő az MSZP, nehéz kampányra készül

“Ez egy dzsuva” - így jellemezte Harangozó Tamás a Soros-plakátokat az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
 

1 hónapjaMEGOSZTÁS
Csalt a Fidesz? - Feljelent az MSZP

Harangozó Tamás az ATV Start vendége volt.

1 hónapjaMEGOSZTÁS

Minden MSZP-s képviselő ott lesz pénteken az Országgyűlés rendkívüli ülésén, és a nem gombot fogja nyomni a plakáttörvényre – ezt Harangozó Tamás mondta a Hír TV reggeli műsorában.

1 hónapjaMEGOSZTÁS
Botka elkezdte vezetni az MSZP-t

"96 százalékkal választotta meg Botka Lászlót a kongresszus néhány hete, és ő ma elkezdte vezetni a pártot” – mondta Harangozó Tamás az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Harangozó hozzátette: olyan szituáció nem történhet, hogy paktumot kötnek a Fidesszel.

1 hónapjaMEGOSZTÁS
Osztalékból nő az oligarchák vagyona

Sok mindent elmond a magyar belpolitikai helyzetről, hogy néhány éve még Simicska-adóként adtuk be azt a javaslatot, amely az állami beruházásokból élő oligarchák extra-profitját adóztatta volna meg – ezt Harangozó Tamás mondta az ATV Start című műsorában. Az MSZP országgyűlési képviselője szerint Orbán Viktor ordas-nagyot hazudik, amikor cáfolja, hogy neki bármi köze lenne Mészáros Lőrinc meggazdagodásához.

2 hónapjaMEGOSZTÁS
Harangozó Tamás

- mondta el Harangozó Tamás, aki a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnökeként hallhatta a belügyminiszter beszámolóját. Emellett Orbán nemzetbiztonsági ellenőrzése és a szombati miniszterelnök-jelölő kongresszus is téma volt Ronai Egonnal az Egyenes Beszédben.

2 hónapjaMEGOSZTÁS
Beindítják a 7-es cikkely előkészítését Magyarország ellen

Harangozó Tamás Bombera Krisztinával beszélgetett az ATV Start című műsorában.

3 hónapjaMEGOSZTÁS
Beindítják a 7-es cikkely előkészítését Magyarország ellen

Harangozó Tamás az ATV Start vendége volt.

3 hónapjaMEGOSZTÁS

Oldalak